No bash error

Issues relating to the upcoming LiberTV TvOS < 11.2 JB. NO MORON "wen eta" though - unless you want to be banned.
Forum rules
  • NO IDIOTIC QUESTIONS ABOUT "WEN ETA JB".
  • Read the FAQ before asking.
  • Otherwise, open discussion and/or requests welcome.

No bash error

Postby thebman1312 » Sat Mar 11, 2017 6:33 am

I have a 64GB apple tv on 10.0. When I run the jailbreak, it will say success, but dropbear won't spawn. If I select the respawn dropbear option, it just says "no bash", and I can't log in over SSH. I have tried everything to fix this issue. Does anyone have any idea what might be causing this?
thebman1312
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 06, 2017 12:30 am

Re: No bash error

Postby RiotNrrrd » Sat Mar 11, 2017 9:24 am

thebman1312 wrote:I have a 64GB apple tv on 10.0. When I run the jailbreak, it will say success, but dropbear won't spawn. If I select the respawn dropbear option, it just says "no bash", and I can't log in over SSH. I have tried everything to fix this issue. Does anyone have any idea what might be causing this?

Do you have the very latest IPA for the Jailbreak? Because if you do it should have enabled the on-screen option to "install minimal set of binaries onto root filesystem (/)" that would include bash.

Image
RiotNrrrd
 
Posts: 13
Joined: Sun Feb 26, 2017 11:19 pm

Re: No bash error

Postby az1441 » Sun Mar 12, 2017 2:35 am

I have this same issue. I have version 10 and I have downloaded the IPA multiple times and sideloaded it.

In your screenshot it shows 10.1

Is the mount to / just specific to 10.1?

Is there an official link to the latest release?
az1441
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 12, 2017 2:31 am

Re: No bash error

Postby morpheus » Sun Mar 12, 2017 1:57 pm

The only formal link, and the ONLY place where you should download LiberTV is right on this website. It should get bash right.

http://NewOSXBook.com/libertv/libertv.ipa

DO NOT use mirrors because they are either outdated OR may contain malware. I am not responsible for any software obtained from a mirror.

J
morpheus
Site Admin
 
Posts: 532
Joined: Thu Apr 11, 2013 6:24 pm

Re: No bash error

Postby az1441 » Sun Mar 12, 2017 3:52 pm

Thanks for this.

So are you saying on a 10.0 ATV4 if we jb with this version we should get a black dialogue screen with correct bash?

Is the correct way to redo it just delete libertv from the ATV home screeen and resideload?
az1441
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 12, 2017 2:31 am

Re: No bash error

Postby fuzzynuts » Sun Mar 12, 2017 8:03 pm

I'm also on tvOS 10.0 I was just about to ask this same question I didn't know we had to select "install minimal set of binaries" Also do we have to check all those boxes every single time we jailbreak? Also what does live-patch bug do ? A few of those boxes aren't checked when I read the how to JB tut
Last edited by fuzzynuts on Sun Mar 12, 2017 9:02 pm, edited 1 time in total.
fuzzynuts
 
Posts: 26
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:11 pm

Re: No bash error

Postby fuzzynuts » Sun Mar 12, 2017 9:00 pm

Atcually it does not allow me to select those options and I still can't ssh into Apple TV No bash error on TVOS 10.0
fuzzynuts
 
Posts: 26
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:11 pm

Re: No bash error

Postby fuzzynuts » Sun Mar 12, 2017 9:22 pm

see no dropper running
Attachments
Screen Shot 2017-03-12 at 5.05.39 PM.png
Screen Shot 2017-03-12 at 5.05.39 PM.png (83.05 KiB) Viewed 2230 times
Screen Shot 2017-03-12 at 5.03.52 PM.png
Screen Shot 2017-03-12 at 5.03.52 PM.png (84.86 KiB) Viewed 2230 times
Screen Shot 2017-03-12 at 5.01.11 PM.png
Screen Shot 2017-03-12 at 5.01.11 PM.png (85.94 KiB) Viewed 2230 times
fuzzynuts
 
Posts: 26
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:11 pm

Re: No bash error

Postby fuzzynuts » Sun Mar 12, 2017 9:29 pm

last one sorry tried to send one whole one but cant add more than 3 pics and cant send a file larger than 256kib smh
Attachments
Screen Shot 2017-03-12 at 5.06.45 PM.png
Screen Shot 2017-03-12 at 5.06.45 PM.png (82.02 KiB) Viewed 2228 times
fuzzynuts
 
Posts: 26
Joined: Sun Mar 12, 2017 6:11 pm

Re: No bash error

Postby thebman1312 » Thu Mar 16, 2017 2:54 pm

Sorry it took me so long to respond. I am currently having the same problem as fuzzynuts, and I have the latest IPA from the official link. I have checked the instruments app and it does not show that dropbear is running. Also, if jailbreak fails, most of the time it fully reboots my Apple TV, instead of just saying fail. Is there a kernel patch that isn't correct?
thebman1312
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 06, 2017 12:30 am

Next

Return to LiberTV

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests